Minecraft Live

Geschreven door: Bromsnorro

3 oktober was het zover Minecraft Live. Hierin worden de toevoeging en updates aangekondigd voor de nieuwe update 1.17. Verwachting dat deze update rond de zomer van 2020 uit komt. Wij hebben de belangrijkste toevoegingen hieronder op een rij gezet.

THE CAVE UPDATE

De Caves & Cliffs Update zoals het nu officieel heet, wordt geleverd met verbeterde grotgeneratie en bevat dingen als weelderige grotten en druipsteengrotten. Er komt ook een gloednieuw archeologisch systeem, dat een heel cool gevoel voor geschiedenis en verhalen aan het spel toevoegt. Je bent nu aan het graven, maar binnenkort ga je opgraven.

Ook zijn de volgende items toegevoegd aan de Cave update: kristallen, telescopen, bundels, het sculk sensorblok en een nieuwe vijandige mob – de Warden!

Vorige keer is gestemd wat er toegevoegd moest worden in de Mountain update. Omdat de Mountain update onderdeel is van Caves & Cliffs zit dit er nu bij: de berggeit.

De volgende twee toevoegingen zijn ook erg tof: Koper (net als Iron) en de schattige Axolot.

MINECRAFT DUNGEONS

De toevoeging in Minecraft Dungeons is eigenlijk wel te verwachten, zeker in de trend dat console en PC vaker zullen ontmoeten. Wij hebben het over Crossplay. Dit betekent simpelweg dat een console spele kan meespelen met een PC spelers en vica versa. Cross-play is niet het enige dat naar Dungeons komt, de gloednieuwe Howling Peaks DLC en een Season Pass komen uit in december! De nieuwe DLC wordt ook geleverd met een nieuwe baas, de Tempest Golem. Ook komt er een gratis update Apocalypse Plus: dit voegt 20 nieuwe moeilijkheden toe na Apocalypse VII, verhoogt het krachtplafond van de personages en voegt nieuwe betoveringen en items toe.

MOB VOTE

Dit keer mocht iedereen weer stemmen welke mob aan Minecraft update wordt toegevoegd. Uit de volgende 3 mobs kon gekozen worden:

En de winnaar is: de Glowsquid

Geplaats: 25-11-2020 Geschreven door: Bromsnorro

We new friends!